Aveți un proiect de construcție cu care vă putem ajuta?

Produsele noastre

Polistiren

Compania Damalio este producătorul de polistiren nr. 1 pe piața din Moldova, oferind un produs inovator de izolare termică – polistiren roz neinflamabil.

3 MOTIVE PENTRU ÎNCĂLZIREA CU POLISTIRENUL EXPANDAT

1. în siguranță. Polistirenul expandat este fabricat din materii prime rezistente la foc.

2. economic. Costul încălzirii spațiilor este redus la 70% datorită proprietăților sale izolatoare termice excepționale.

3. Ecologic. Particulele de spumă sunt transportate în aer în proporție de 98% și nu emit gaze nocive în mediu.

Adezivi

Multă vreme, compania a investit continuu în calitatea produselor sale, străduindu-se să satisfacă orice nevoi ale clienților săi. Astfel, producția companiei s-a extins pe piața de adezivi și soluții DAMALIO.

Pentru a oferi soluții complete clienților săi, în 2006, DAMALIO a lansat o nouă linie de adezivi pentru construcții industriale. Calitatea produselor DAMALIO este un factor cheie pentru creșterea stabilă a vânzărilor de adezivi de la an la an.

Vopsea

Damalio este angajat în producerea și vânzarea de vopsele lavabile pentru uz interior și exterior, tencuieli structurate, lacuri, grunduri. Vopsele de fațadă ESTETIKA.

Parteneri de Încredere în producerea de polistiren

Întreprinderea comercială DAMALIO LLC pe piața națională începând cu 13. 12. 2006 nu numai că vinde bunuri de înaltă calitate, dar creează și parteneriate pe termen lung. Politica unică de vânzări Damalio bazată pe distribuția naturală a produselor, logistica impecabilă și calitatea superioară a produsului este soluția perfectă pentru dumneavoastră. Compania Damalio este producătorul de polistiren nr. 1 pe piața din Moldova, oferind un produs inovator de izolare termică – polistiren roz neinflamabil.